Zo werkt doorlopend krediet aanvragen

Stap 1

Je vraagt SNS Doorlopend Krediet aan.

Stap 2

Je krijgt binnen een uur een bevestigingsmail van Interbank. Hierin staat de eerste beoordeling van je aanvraag. Heb je na een uur nog niets ontvangen? Neem dan contact op door te bellen naar 030 - 633 30 00.

Stap 3

Keurt Interbank je aanvraag goed? Dan krijg je binnen 2 werkdagen een mail met daarin een offerte, contract en een overzicht met welke documenten Interbank verder nodig heeft. Ook krijg je de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC). Hiermee kun je het krediet beoordelen en vergelijken met andere aanbieders voordat je je aanvraag ondertekent en terugstuurt.

Heb je het contract en de offerte ondertekend en alle gevraagde documenten erbij gedaan? Stuur alles in een envelop naar:

SNS
Antwoordnummer 592
1100 VD Amsterdam

Een postzegel is niet nodig

Als je aanvraag niet is goedgekeurd of als er meer informatie nodig is, hoor je dat ook binnen 2 werkdagen. Heb je een krediet bij SNS dat je wil oversluiten en wordt je aanvraag afgewezen? Neem dan contact met ons op.

Stap 4

Je kunt je SNS Doorlopend Krediet gebruiken binnen een week nadat we je ondertekende contract hebben gekregen. In de tussentijd krijg je van Interbank een welkomstpakket, met daarin onder andere de offerte, nu ook ondertekend door Interbank.

Offerte aanvragen

SNS en Interbank

SNS Doorlopend Krediet is een product van Interbank. Dat betekent dat je geld leent bij Interbank, maar dat je de lening via ons afsluit. We geven je nooit advies of de lening bij je past. Met vragen over je lening kun je wel gewoon bij ons terecht. We helpen je graag.Terug naar boven