Kun je geld lenen via SNS?

Of je een SNS Doorlopend Krediet kunt krijgen, hangt af van jouw situatie. Om te bepalen of je het geleende bedrag plus rente kunt terugbetalen, wordt er naar een aantal punten gekeken. Is lenen in jouw situatie niet verstandig? Dan wordt je aanvraag niet goedgekeurd.

Voorwaarden om te kunnen lenen

 • Je bent minimaal 18 en maximaal 64 jaar oud.
 • Je hebt een betaalrekening bij SNS.
 • Je woont in Nederland.
 • Je staat zonder betalingsachterstanden en bijzonderheidscoderingen geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (BKR).
 • Je hebt regelmatige inkomsten uit een dienstverband. Ben je zelfstandige? Dan kun je geen lening aanvragen.
 • Werk je voor een gecertificeerd uitzendbureau? Dan wordt na je aanvraag gekeken of je inkomen in de beoordeling kan worden meegenomen.
 • Je hebt de Nederlandse nationaliteit. Als je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, is lenen wel mogelijk, maar dan moet je:

  • de afgelopen 3 jaar onafgebroken in Nederland hebben gewerkt en
  • een koop- of huurhuis hebben en 3 jaar geen betalingsachterstanden hebben die bij het BKR zijn geregistreerd.

Meer weten over Lenen en het BKR?

SNS en Interbank

SNS Doorlopend Krediet is een product van Interbank. Dat betekent dat je geld leent bij Interbank, maar dat je de lening via ons afsluit. We geven je nooit advies of de lening bij je past. Met vragen over je lening kun je wel gewoon bij ons terecht. We helpen je graag.

Vergelijken met andere kredieten

Vraag je een SNS Doorlopend Krediet aan en is je aanvraag voorlopig goedgekeurd? Dan krijg je de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC). Hiermee kun je het krediet beoordelen en vergelijken met andere aanbieders voordat je je aanvraag ondertekent en terugstuurt.

Andere mogelijkheden

Deze voorwaarden gelden als je een SNS Doorlopend Krediet wilt afsluiten. Een lening afsluiten is slechts een van de mogelijkheden om tijdelijk extra geld te hebben. Er zijn ook andere manieren, zoals een creditcard, rood staan of een Extra Ruimte Hypotheek .

Verdiep je in de mogelijkheden en kijk goed wat bij je past. Lees meer over geld lenen via SNS

Lenen via SNS

Lenen via SNS

Soms is een lening handig. Bijvoorbeeld voor een onverwachte uitgave. Wat zijn de mogelijkheden?
Kosten SNS Doorlopend Krediet

Kosten SNS Doorlopend Krediet

Bekijk wat je elke maand aflost en aan rente betaalt.

Terug naar boven