tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Voorwaarden Mijn SNS en informatie over onze diensten


Op dit product zijn voorwaarden van toepassing. Om een volledig beeld van het product te krijgen, is het belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest. Op sommige producten is ook aanvullende informatie van toepassing. Lees ook die goed.

Wat lees je in de voorwaarden?

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat we van jou verwachten.

Adobe Reader

De voorwaarden bieden we aan als pdf. Om dit bestandstype te kunnen openen heb je Adobe Reader nodig. Dit programma is op de meeste computers standaard aanwezig. Heb je dit programma nog niet? Download het gratis op de site van Adobe.

Voor dit product gelden onderstaande (product)voorwaarden en informatie

SNS Bank en onze diensten: informatie en voorwaarden

Dienstenwijzer

In de Dienstenwijzer vind je onder meer informatie over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand (bijvoorbeeld via internet of telefoon), onze adresgegevens en onze klachtprocedure.

Algemene Disclaimer

In onze Algemene Disclaimer vind je ondermeer de voorwaarden voor het gebruik van de website en voorwaarden met betrekking tot de informatie die je hier op vindt.

Privacyreglement

Hierin lees je meer over wat wij doen om jouw privacy te beschermen.

Juridische pagina's

Op de juridische pagina’s vind je meer informatie over aanvullende onderwerpen, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, het verstrekken van Burgerservicenummers aan de Belastingdienst en een overzicht van overige productvoorwaarden.

Meer weten over internetbankieren met Mijn SNS?

Mijn SNS is je persoonlijke bankomgeving waar je online je bankzaken regelt. Je kunt er internetbankieren, informatie vinden over de producten van SNS Bank en steeds meer dingen online regelen.

Mijn SNS