Wat wil je doen?

Adviesgesprek aanvragen

Een eerste huis kopen of je hypotheek veranderen? Daar heb je deskundig advies bij nodig. Bij een gesprek gaat de meter echt niet meteen lopen. Een eerste oriƫntatiegesprek is gratis. En gaat de adviseur voor je aan de slag? Dan hoor je vooraf hoeveel dat kost.
Een adviesgesprek: hoe werkt dat precies?

Vraag meteen een gesprek aan

Je SNS Hypotheek aanpassen

Je hebt een SNS Hypotheek en je wilt iets aanpassen. Bijvoorbeeld omdat je een lagere rente wilt, gaat verbouwen of omdat er iets verandert in je persoonlijke situatie. Sommige zaken kun je zelf aanpassen. Voor andere wijzigingen kan het zijn dat er advies- of administratiekosten bij komen.
Je hypotheek aanpassen

Extra aflossen op je hypotheek

Extra aflossen op je SNS Hypotheek kan interessant zijn. Je krijgt er namelijk lagere maandlasten voor terug. Maar er zijn ook nadelen.
Aflossen op je hypotheek

Rekening uit je bouwdepot betalen

Een rekening van een aannemer of leverancier laat je betalen door SNS. Dat kan op 2 manieren. Het is het makkelijkst als je inlogt in Mijn SNS. Log in en zie bij overzicht van je rekeningen je bouwdepot staan. En via het driehoekje aan de rechterkant kan je een nieuwe declaratie opgeven. Tot slot bevestig je je verzoek.

Stel je vraag online

Stel je vraag online

Wil je je vraag liever mailen? Gebruik dan ons contactformulier.
Terug naar boven