Op zoek naar een hypotheek met een lage rente?

Of het nu gaat om het kopen van je eerste woning of om een verhuizing: je wilt het allemaal goed regelen. We adviseren je graag. Zodat je straks en in de toekomst goed zit met je hypotheek.

Bekijk of een hypotheek bij ons iets voor je is. Betaal voor je SNS Hypotheek nu 1,80% als je je rente 10 jaar vastzet (NHG <90%). Nieuwsgierig? Maak een afspraak met een SNS adviseur. Een oriëntatiegesprek kost je niets en je zit nergens aan vast.

Hypotheek 24-uursservice

Soms heb je vragen over je hypotheek waar je vlug antwoord op wilt hebben. Omdat je snel moet bieden. Of omdat je wilt weten of je de verbouwing van je huis kunt financieren. Een oriëntatiegesprek kan op maandag tot en met zaterdag. Wat de reden ook is, bij ons regel je binnen 24 uur een afspraak met een SNS Adviseur.

 
Gratis oriëntatiegesprek

Wil je profiteren van onze lage rente? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur. Geen zorgen, je zit verder nergens aan vast.

Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Door de bijna 200 SNS Winkels in het land is er altijd wel een SNS Adviseur bij je in de buurt.

Of regel zelf je hypotheek

Ga je je eerste huis kopen? Bespaar vandaag nog op het afsluiten van je hypotheek. Regel zelf je hypotheek bij SNS tijdelijk voor maar € 475.

Profiteer nu

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Totale kredietbedrag € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,14%
JKP 1,63%
Kredietbedrag per maand € 656,22
Totale bedrag € 251.324,68

*Het JKP is het totaal aan kosten van het hypothecair krediet, uitgedrukt in een percentage op jaarbasis van het totale kredietbedrag. Als je alles optelt, dan loopt de hypotheek rente van 1,14%, op naar 1,63%. De kosten die hierin opgenomen zijn naast de hypotheekrente, de eenmalige advies- en bemiddelingskosten à 2195 euro, de eenmalige NHG Premie à 2000 euro, de maandelijkse kosten voor de betaalrekening à 2,5 euro, de maandelijkse ORV premie à 15 euro, de jaarpremie opstalverzekering à 100 euro, de eenmalige taxatiekosten à 250 euro en eenmalige kadasterkosten à 100 euro. Afhankelijk van individuele omstandigheden kunnen er nog andere kosten van toepassing zijn. Of kunnen de genoemde kosten afwijken.