Inspirerende woonevents

Op de huidige woningmarkt is het een hele uitdaging om een huis te kopen. We helpen je er graag bij met onze kansvergroters. En met informatie waar je echt wat aan hebt. Tijdens verschillende inspirerende en informatieve woonevents vergroot je je kennis en krijg je slimme tips en tricks om je kans op een koophuis te vergroten.

CNV Jongeren Wooncafé

Wat kun je zelf doen om kans te maken op de woningmarkt? In het Wooncafé van CNV Jongeren op donderdag 13 oktober geven verschillende experts antwoord op die vraag. Denk bij experts aan een makelaar en een financieel adviseur. Ook kun je in gesprek met ervaringsdeskundigen over waar zij tegenaan zijn gelopen bij het kopen van een huis. En hoe het ze uiteindelijk gelukt is om hun droomhuis te kopen.

Praktische informatie

Waar: SNS Winkel aan de Nachtegaalstraat in Utrecht
Wanneer: 13 oktober 2022
Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur.

Vrije inloop of een afspraak maken

Of je nu al concrete woonplannen hebt of juist nog helemaal niet: het is de moeite waard om even langs te komen. Je kunt binnenlopen tussen 19 en 21.30 uur.

Kom je gewoon even langs? Dan hoef je je niet aan te melden. Wil je een gratis en volledig vrijblijvend gesprek met een adviseur? Meld je dan vooraf even aan om een tijdslot te reserveren.

Aanmelden*

*Let op: je wordt doorverwezen naar de site van CNV Jongeren

Informatiebijeenkomsten bij jou in de buurt

In veel van onze SNS Winkels organiseren we informatiebijeenkomsten. Er komt er dus ook een bij jou in buurt. Tijdens zo’n bijeenkomst kun je in gesprek over je financiële mogelijkheden en hoor je meer over nieuwe woonmogelijkheden die je dichterbij je nieuwe huis kunnen brengen. De planningen en voorbereidingen van deze bijeenkomsten zijn in volle gang. Hier vind je hier meer informatie over welke winkels deelnemen en hoe je je kunt aanmelden.

Terugkijken: Wooninspiratie-event 'Haalbare oplossingen'

Op 7 september organiseerden we ’t wooninspiratie-event ‘Haalbare oplossingen’ in de Ruimte Maastricht. Een groot succes! Tijdens deze avond vertelden verschillende experts over de ontwikkelingen van en wat er wél kan op de huidige huizenmarkt. Goed nieuws: Je kunt ’t event nu terugkijken. Laat je inspireren door mensen die toch kansen zagen.

Ontdek onze 5 kansvergroters

Ontdek onze 5 kansvergroters

Hoe vergroot jij je kans op een koophuis? Check alle 5 onze kansvergroters