Inspirerende woonevents

Op de huidige woningmarkt is het een hele uitdaging om een huis te kopen. We helpen je er graag bij met onze kansvergroters. En met informatie en slimme tips en tricks waar je echt wat aan hebt. Er hebben inmiddels verschillende inspirerende en informatieve woonevents plaatsgevonden. Hieronder kun je 2 events terugkijken.

Terugkijken: Wooninspiratie-event 'Haalbare oplossingen'

Op 7 september organiseerden we ’t wooninspiratie-event ‘Haalbare oplossingen’ in de Ruimte Maastricht. Een groot succes! Tijdens deze avond vertelden verschillende experts over de ontwikkelingen op de huizenmarkt. En lieten ze zien wat er wél kan. Goed nieuws: Je kunt ’t event nu terugkijken. Laat je inspireren door mensen die toch kansen zagen.

Terugkijken: Wooncafé van CNV Jongeren

Voor veel jongeren lijkt een eigen huis kopen onmogelijk. Dus wat kun je doen om kans te maken op de woningmarkt? Welke misverstanden leven er eigenlijk onder jongvolwassenen (spoiler: aardig wat!)? In het Wooncafé van CNV Jongeren op donderdag 13 oktober gaven experts antwoord op zulke vragen. Ook vertelden ervaringsdeskundigen hoe het uiteindelijk tóch gelukt is om een eigen woning te kopen. Het was die avond gezellig druk in ons Wooncafé in Utrecht. Bekijk hier de video. Zien we jou de volgende keer ook?

Ontdek onze  kansvergroters

Ontdek onze kansvergroters

Hoe vergroot jij je kans op een koophuis? Check al onze kansvergroters