Het overzicht over je geldzaken kwijt

Weinig mensen doen hun financiën met plezier. Dat begrijpen we best. En als je het overzicht over je geldzaken kwijtraakt, kun je in de problemen komen. Daardoor kan het moeilijker worden om bijvoorbeeld je hypotheek te blijven betalen.

Bel ons bij problemen

Denk je dat je in financiële problemen komt doordat je het overzicht kwijt bent? Neem contact op met ons Hulpteam Hypotheken via 030 - 219 7010 of per e-mail via hulpteamhypotheken@sns.nl. Samen kijken we naar je situatie en zoeken we naar oplossingen. Geldproblemen kun je vaak voorkomen of beperken als je op tijd om hulp vraagt. Wacht dus niet te lang. We helpen je graag.

Budgetcoach

We zijn er voor je, ook in mindere tijden. Daarom werken we sinds 2017 niet meer met incassobureaus – we willen onze klanten niet onnodig opzadelen met incassokosten. Liever kijken we met je mee naar oplossingen. Zo komt in sommige gevallen de budgetcoach bij je langs om je te helpen weer grip te krijgen op je geldzaken. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met jouw adviseur bij de SNS Winkel bij jou in de buurt.

Inzicht in je inkomsten en uitgaven

Wil je weten wat er elke maand binnenkomt en wat je elke maand uitgeeft? Zet dan je inkomsten en uitgaven op een rij. Als je een betaalrekening bij ons hebt, dan doe je dat makkelijk met het online huishoudboekje in Mijn SNS. Je ziet dan zo of je aan het einde van de maand geld over hebt of tekortkomt. En of je kunt besparen.

Welke instantie kan je nog meer helpen?

Hulp van het Nibud

Tegemoetkomingen zijn er niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering. Ook jij kunt er mogelijk recht op hebben Wil je weten voor welke toeslagen en subsidies je in aanmerking komt? En hoeveel deze regelingen je kunnen opleveren? Deze site berekent het voor je.

Meer over het Nibud

We denken graag met je mee

We denken graag met je mee

Zit je op dit moment in de problemen? We helpen je graag. Neem contact op met ons Hulpteam Hypotheken via 030 - 219 7010 of per e-mail via hulpteamhypotheken@sns.nl.
Hypotheekcheck geeft je inzicht

Hypotheekcheck geeft je inzicht

Wil je weten of je hypotheek nog steeds bij je past? Doe dan de SNS Hypotheekcheck.