Je hypotheek aanpassen of oversluiten

Verandert er iets in je inkomen of uitgaven, de woningmarkt of je wensen? Check dan of je nog goed zit met je hypotheek. En lees meer over je SNS Hypotheek aanpassen of je hypotheek bij een andere bank oversluiten naar SNS.

 • Doe de hypotheekcheck

  Een hypotheek sluit je vaak voor 30 jaar af. In die tijd kan er veel veranderen. Ontdek of je hypotheek nog bij je past.

  Kan jouw hypotheekrente omlaag?

  Bijvoorbeeld omdat je huis overwaarde heeft. Je checkt 't in 1 minuut.

  Check je aflossingsvrije hypotheek

  Ontdek hoe je ervoor staat met je aflossingsvrije hypotheek. En bekijk wat er tussentijds al mogelijk is en aan het einde van je looptijd.

 • Je hypotheekrente verlengen

  Aan het einde van de rentevaste periode krijg je een nieuw aanbod van ons. Je kunt dan een nieuwe rentevaste periode kiezen.

  Maandlasten hypotheek verlagen

  Tijdens de looptijd van je hypotheek is het slim om af en toe te kijken of je hypotheeklasten omlaag kunnen. Lees hier 4 verschillende manieren om dat te doen.

  Aflossingsvrije hypotheek tussentijds aanpassen

  Wil je je aflossingsvrije hypotheek aanpassen voor het einde van de looptijd? Je kunt tussentijds aflossen of je hypotheek omzetten naar een lineaire of annuïteitenhypotheek.

  Kosten

  Als je je hypotheek wilt aanpassen, heb je soms advies nodig. Hiervoor betaal je advies- en administratiekosten. Andere wijzigingen regel je makkelijk zelf.

 • Wanneer is oversluiten gunstig?

  Wil je bijvoorbeeld een lagere rente, een andere hypotheekvorm of je hypotheek verhogen voor een verbouwing? Dan kan het gunstig zijn om je hypotheek over te sluiten naar SNS.

  Kosten

  Houd bij oversluiten rekening met kosten, zoals taxatie- en notariskosten en een vergoeding voor het renteverlies van de bank.

  Stappenplan hypotheek oversluiten

  Je hypotheek oversluiten voor lagere rente hoeft niet ingewikkeld te zijn. We helpen je stap voor stap op weg.

Past je hypotheek nog bij je?

Check 't nu

Actuele hypotheekrente SNS Hypotheek

Ben je op zoek naar de actuele hypotheekrente bij SNS, benieuwd welke kortingen er zijn of hoe het werkt met de verschillende tariefgroepen?

Actuele hypotheekrente SNS bekijken

Gratis oriëntatiegesprek

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het gesprek vindt plaats in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.

Heb je alleen een vraag?

Heb je een vraag over je hypotheek? Bel, app of mail ons. We helpen je snel verder.
06 - 13 19 22 66