Zonnepanelen op je dak zonder investering

Lijken zonnepanelen je wel wat, maar zie je een grote investering niet zitten? Maak dan gebruik van het aanbod van Solease: zonnepanelen huren.

Goed om te weten: Het aanbod van Solease geldt nu alleen voor Overijssel. Heb je wel interesse, maar woon je ergens anders? Laat dan onderaan je gegevens achter. Dan krijg je een seintje als het aanbod ook voor jouw regio geldt.

Geen grote investering, wel meteen voordeel

Uitgebreide service

Flexibel huren

Goed voor het milieu


Wat kost het?

De huurprijs is inclusief rente, aflossing en onderhoudskosten. Ook een verzekering voor schade en diefstal zit erbij. Zo loop je niet tegen onverwachte kosten aan. En de besparing op je energiekosten is vaak hoger dan de huurprijs van de zonnepanelen. Zo kun je meteen geld overhouden.

Meer informatie vind je op de website van Solease

Wist je dat?

Een gemiddeld huishouden met zonnepanelen bespaart elk jaar 2 ton CO2. Dat staat gelijk aan zo’n 21.000 kilometer autorijden.

Flexibiliteit

Wil je na een tijdje stoppen met de huur, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen? Dan kan dat. Ook kan de nieuwe bewoner het contract eventueel overnemen.

In de voorwaarden van Solease staat hoe dit precies werkt.

Overkopen

De zonnepanelen uiteindelijk kopen kan ook. Dat kan al na 1 maand huren. Je bouwt elk jaar € 250 koopkorting op, waarmee ze na zo’n 13,5 jaar van jou zijn. De zonnepanelen gaan meestal 25 tot 30 jaar mee, dus dan heb je er nog lang plezier van.

Meer weten?

Neem dan contact op met Solease. Zij doen een gratis dakcheck. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Lees eerst de voorwaarden op de site van Solease.

Woon je niet in Overijssel?

Het aanbod van Solease geldt nu alleen voor Overijssel. Woon je ergens anders? Laat je gegevens achter. Solease neemt dan contact met je op als het aanbod ook voor jouw regio geldt.

Meer hypotheeknieuws?

Meer hypotheeknieuws?

Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.
Terug naar boven