Onze website nu ook makkelijk op je mobiel te bekijken

Steeds meer mensen bekijken websites op hun mobiel en tablet. Ook onze website is straks op alle apparaten even goed te zien. De pagina’s over hypotheken zijn al klaar. De rest volgt later.

Lees je dit stukje op je mobiel of tablet? Dan merk je dat je de website eenvoudiger met je vingers kunt bedienen. Ook als je dit op je pc leest, is er het een en ander veranderd. Kijk maar eens naar de pagina’s onder Hypotheken. We hebben de informatie die het meest bekeken wordt makkelijker vindbaar gemaakt. En de navigatie is beter: je kunt je weg sneller vinden.

‘Binnen 2 klikken ben je er’

Stap voor stap

We zetten de verschillende pagina’s van snsbank.nl stap voor stap over. De pagina’s over hypotheken zijn al gedaan. Nu zijn we bezig met de informatie over betalen. En in de loop van 2016 staat de hele website in de nieuwe stijl.

Wat vind jij ervan?

Bij het vernieuwen van onze website kijken we steeds of onze veranderingen ook echt verbeteringen zijn. Daarom hebben we een groep klanten mee laten testen. Ze waren enthousiast over de veranderingen. ‘Binnen 2 klikken ben je er.’ Wat vind jij ervan? We horen het graag!

Jouw mening

Jouw mening

Wat vind je van de nieuwe site?
Meer hypotheeknieuws?

Meer hypotheeknieuws?

Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.

Terug naar boven