Nieuw: SNS Hypotheek Looptijdservice

Betrokken van het begin tot het einde van je hypotheek

Je hypotheek ben je vast voor een lange tijd aangegaan. In die tijd kan er veel veranderen. Misschien kan je hypotheekrente wel omlaag. Dan is het fijn als er iemand met je meedenkt. Daarom hebben we nu SNS Hypotheek Looptijdservice. Daarmee kijken we of je SNS Hypotheek beter kan. Dat doen we op 3 manieren:

  1. Een seintje: Je krijgt elk jaar een seintje als je hypotheekrente misschien omlaag kan.
  2. Onderhoud: Je krijgt elke 2 jaar een uitnodiging voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.
  3. Korting: Je krijgt korting op je hypotheekrente in combinatie met een SNS Betaalrekening.

Een seintje als je hypotheekrente omlaag kan

Het kan zijn dat je er al een hebt gehad: een seintje als je misschien kunt besparen op je woonlasten. We checken elk jaar op een paar punten of je hypotheekrente van je SNS Hypotheek misschien omlaag kan. Zo kijken we of je onze betaalrekening actief gebruikt en korting kunt krijgen op je hypotheekrente. En of het voordelig is om nu al je vaste rente om te zetten naar een lagere rente. Ondanks de boete die je hiervoor betaalt. Een lagere rente hoeft niet altijd gunstig te zijn, bijvoorbeeld bij een (bank)- spaarhypotheek. Wil je advies en je rente aanpassen? Dan betaal je daarvoor. De adviseur laat vooraf weten wat dit kost en of het voor jou gunstig is.

SNS Hypotheek Bespaarcheck

Je kunt ook altijd zelf checken of je hypotheekrente misschien omlaag kan. Doe dan de SNS Hypotheek Bespaarcheck. Hierin beantwoord je 5 vragen. Zoals over de WOZ-waarde van je huis en de hoogte van je spaargeld. Hiermee check je meteen op meer punten of je rente misschien omlaag kan.

Elke 2 jaar een persoonlijk oriëntatiegesprek

Elke 2 jaar nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Want tijdens de looptijd van je hypotheek kan er veel veranderen. Misschien verwachten jullie wel een kindje en wil je verbouwen. Of je hebt een aflossingsvrije hypotheek, maar weet niet hoe je die gaat betalen als je de hypotheekrente straks niet meer mag aftrekken. Samen kijken we of je hypotheek nog past. Je krijgt een idee van wat er kan en wat een advies hierover kost.

We houden je op de hoogte

Natuurlijk blijven we je ook op de hoogte houden met SNS Hypotheeknieuws, waarin je leest over veranderingen in de markt en regelgeving. En wat dit betekent voor je hypotheek.

Korting

Ten slotte kun je met een SNS Hypotheek maar liefst 0,25% korting krijgen op je hypotheekrente als je een SNS Betaalrekening als je hoofdrekening gebruikt. Dus voor je inkomen en vaste lasten. Bij een hypotheek van € 200.000 scheelt dat je elk jaar € 500 bruto. Profiteer je al van rentekorting omdat je een SNS Betaalrekening hebt? Dan houd je die korting. De korting blijft gelijk tijdens je rentevaste periode. Daarna krijg je een nieuw rentevoorstel en hoor je of je dan weer korting krijgt.

Alle voorwaarden voor de korting.

Meer hypotheeknieuws?

Meer hypotheeknieuws?

Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.
Kan je hypotheekrente misschien omlaag?

Kan je hypotheekrente misschien omlaag?

Met de SNS Rentechecker weet je het na 5 vragen.

Terug naar boven