Hoe zit dat?

In Hoe zit dat? beantwoorden we elke keer een vraag van een klant. Deze keer van Ruben Grotenboek (29 jaar), IT’er uit Heerlen:

‘Mijn vriendin en ik zijn verliefd geworden op een huis. Maar we weten niet zeker of we het kunnen kopen. Volgens de makelaar moeten we snel zijn, want er is veel belangstelling voor dit huis. Maar ik regel mijn hypotheek niet binnen 1 dag, toch?! Wat nu?’

Nick Vandijck, ADVISEUR BIJ SNS IN HEERLEN

Natuurlijk ga je bij zo’n belangrijke beslissing als geld lenen voor een huis niet over een nacht ijs. Maar het is wel fijn als je snel weet wat in grote lijnen je mogelijkheden zijn. Daarom hebben we de Hypotheek 24-uursservice. Daarmee regel je binnen 24 uur een gratis oriëntatiegesprek.

Online regel je snel een afspraak. Maar het kan ook in de SNS Winkel of door te bellen: 030 - 633 30 00.

Tip van Nick

Je kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voordat je op huizenjacht gaat. Dan kijken we alvast wat je ongeveer kunt lenen. En we beantwoorden graag je hypotheekvragen. We hebben ook een folder voor je met handige tips over waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Die mag je natuurlijk ook zonder afspraak ophalen in de winkel. Op snsbank.nl vind je nog meer handige tips.Meer hypotheeknieuws?

Meer hypotheeknieuws?

Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.
Afspraak maken

Afspraak maken

Een oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak met een SNS Adviseur in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.

Terug naar boven