We adviseren niet alleen hypotheken van onszelf

Bij ons valt er wat te kiezen. SNS is de enige bank met meer dan 200 winkels waar je binnen kunt lopen voor een persoonlijk hypotheekadvies, met keuze uit meerdere hypotheekaanbieders. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die past bij je persoonlijke situatie en wensen.

Hypotheken en hypotheekrentes vergelijken

52% van de hypotheken die we in 2020 hebben geadviseerd zijn niet van onszelf (ASN, BLG of SNS).

Handig van zoveel keuze onder 1 dak, is dat je hypotheken en hypotheekrentes makkelijk kunt vergelijken. Misschien heeft een van de aanbieders op dit moment een lagere rente dan de ander. Of heeft een aanbieder voorwaarden die in jouw situatie gunstig zijn. Onze adviseur helpt je graag met een advies op maat.

Welke hypotheek past bij jou?

Uit deze aanbieders kun je kiezen:

  Wat vroegen klanten ons?

  Waarom ook andere hypotheekaanbieders?

  We helpen graag zoveel mogelijk mensen met het realiseren van hun droomwens. Of je nu gaat voor nieuwbouw of een opknapper, je rente lang of kort wilt vastzetten, in loondienst bent ├│f ondernemer. Dat kan door samen te werken met verschillende hypotheekaanbieders.

  Wat verdient SNS aan die andere aanbieders?

  We krijgen geen provisie van de hypotheekaanbieders. Je betaalt bij ons net als bij andere banken voor het hypotheekadvies. Hoe hoog dat bedrag is, vertelt onze adviseur je altijd van tevoren.

  Wanneer adviseer je een andere aanbieder?

  Als zij op dat moment betere rente en voorwaarden hebben voor jou. Onze hypotheek en rente is voor een grote groep mensen interessant. Maar niet voor iedereen. Bijvoorbeeld als het handig is dat je hypotheekofferte lang geldig is. Of als je je huis wilt verhuren of een restschuld wilt meefinancieren.

  Waarin onderscheidt de SNS Hypotheek zich?

  We hebben bijvoorbeeld een scherpe rente als je je rente 10 jaar vastzet. En je kunt onder voorwaarden de hypotheekrente meenemen naar de volgende woning. Daarnaast blijven we met de SNS Hypotheek Looptijdservice betrokken van het begin tot het einde van je hypotheek. Zo checken we elk jaar op een paar punten of je hypotheekrente misschien omlaag kan. Heb je tussendoor vragen, dan kun je altijd even bij ons binnenlopen.

  Waarom een SNS Hypotheek?

  We helpen je kiezen

  We helpen je kiezen

  Een SNS Adviseur kan je alles vertellen over de verschillende hypotheken die we je kunnen aanbieden.
  Hypotheekrentes vergelijken

  Hypotheekrentes vergelijken

  Bij ons kun je kiezen uit meerdere hypotheekaanbieders. Wie heeft een scherpe rente voor jou? Check je persoonlijke top 3.