Nu € 400 terug op je notariskosten

Verhuisplannen? Klop bij ons aan met al je hypotheekvragen. En kies je voor een SNS Hypotheek? Dan profiteer je van lage hypotheekrente én krijg je € 400 terug op je notariskosten.

Maak een afspraak

Het oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend.

Vraag een SNS Hypotheek aan vóór 19 juli 2017

Vraag je uiterlijk 19 juli 2017 een SNS Hypotheek aan? Dan krijg je € 400 terug op je notariskosten. De notaris kies je zelf uit. Ook mooi meegenomen: wist je dat je bij een SNS Hypotheek met NHG nu maar 1,75% rente betaalt als je de rente 10 jaar vastzet?

Afspraak maken

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur.

Dit is Michel. Hij is SNS Adviseur en beantwoordt de veelgestelde vragen van verhuizers.

Veelgestelde hypotheekvragen van verhuizers

Ik heb mijn huis met winst verkocht en heb overwaarde. Hoe werkt dat met mijn nieuwe hypotheek?

'De meest voor de hand liggende manier om je overwaarde op je eigen woning te kunnen gebruiken, is het verkopen ervan. Als je een ander huis koopt moet je volgens de bijleenregeling de overwaarde gebruiken om je nieuwe woning te kopen. Doe je dat niet, maar neem je wel een hypotheek voor je nieuwe woning? Dan mag je in je belastingaangifte over het bedrag van de overwaarde geen hypotheekrente meer aftrekken.'

Hoelang mag ik mijn rente nog aftrekken?

'Sinds 2001 heb je vanaf je 1e hypotheek die je hebt gebruikt om een eigen woning te kopen, te verbeteren of te onderhouden maximaal 30 jaar recht op hypotheekrenteaftrek. Als je vóór 2001 een hypotheek hebt afgesloten, mag je in principe tot 2031 je rente aftrekken. Heb je in 2010 een hypotheek afgesloten? Dan heb je tot 2040 recht op hypotheekrenteaftrek. Na 30 jaar krijg je niets meer terug van de Belastingdienst en stijgen je maandlasten. Ben je verhuisd of ga je verhuizen en wil je weten hoe het bij jou zit? Neem je situatie een keer door met een hypotheekadviseur.'

Ik moet mijn huis met verlies verkopen. Wat zijn mijn opties als ik nu een ander huis wil kopen ?

Levert je huis niet genoeg op om je hypotheek helemaal af te lossen? Dan is verhuizen misschien toch nog mogelijk met SNS Restschuld Financiering . Ook als je nu nog geen hypotheek bij ons hebt.

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Totale kredietbedrag € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,75%
JKP 2,20%
Kredietbedrag per maand € 714,49
Totale bedrag € 271.060,28
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Een SNS Adviseur helpt je graag.
Bereken je hypotheek

Bereken je hypotheek

Bereken in 7 stappen je maximale hypotheek.
Terug naar boven