Combineren is profiteren!

Neem je naast een SNS Hypotheek een betaalrekening van ons? Dan vinden we dat daar wat tegenover mag staan. Daarom krijg je korting op je hypotheekrente. Daar hoef je niet eens om te vragen.

0,25% rentekorting bij SNS Hypotheek

Met SNS Combinatievoordeel kun je profiteren van 0,25% korting op je vaste hypotheekrente. Dat betekent dat je maar 1,75% rente betaalt voor een SNS Hypotheek met NHG (< 90%) als je je rente 10 jaar vastzet.

De korting op m'n hypotheekrente scheelt mij in het begin zo'n € 700 per jaar
Marco van Gestel over SNS Combinatievoordeel, maart 2018

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je ook profiteren van de rentekorting? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur.

Al meer dan

mensen profiteren van SNS combinatievoordeel

(februari 2018)

Meer combinatievoordeel

Als je je betaalrekening combineert met een inboedelverzekering of spaarrekening, dan krijg je ook voordeel. Zoals 20% premiekorting op je inboedelverzekering. Check alle voordelen van SNS Combinatievoordeel en kijk hoe het werkt.

SNS Hypotheek Looptijdservice

Met SNS Hypotheek Looptijdservice blijven we betrokken bij jou en je SNS Hypotheek. En kijken we samen op verschillende momenten of je hypotheek beter kan. Zo geven we je elk jaar een seintje als je hypotheekrente misschien omlaag kan.

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Totale kredietbedrag € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,14%
JKP 1,63%
Kredietbedrag per maand € 656,22
Totale bedrag € 251.324,68

*Het JKP is het totaal aan kosten van het hypothecair krediet, uitgedrukt in een percentage op jaarbasis van het totale kredietbedrag. Als je alles optelt, dan loopt de hypotheek rente van 1,14%, op naar 1,63%. De kosten die hierin opgenomen zijn naast de hypotheekrente, de eenmalige advies- en bemiddelingskosten à 2195 euro, de eenmalige NHG Premie à 2000 euro, de maandelijkse kosten voor de betaalrekening à 2,5 euro, de maandelijkse ORV premie à 15 euro, de jaarpremie opstalverzekering à 100 euro, de eenmalige taxatiekosten à 250 euro en eenmalige kadasterkosten à 100 euro. Afhankelijk van individuele omstandigheden kunnen er nog andere kosten van toepassing zijn. Of kunnen de genoemde kosten afwijken.
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Wil je weten of je nog goed zit met je hypotheek? Maak dan een afspraak met een SNS Adviseur in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.