Binnen 24 uur een afspraak over je hypotheek

Vandaag een afspraak maken is morgen een gratis oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur. Profiteer meteen van de lage rente bij SNS!

Maak een afspraak binnen 24 uur

Een oriëntatiegesprek kan op maandag tot en met zaterdag.

Hypotheek 24-uursservice

Soms heb je vragen over je hypotheek waar je vlug antwoord op wilt hebben. Omdat je snel moet bieden. Of omdat je wilt weten of je de verbouwing van je huis kunt financieren. Wat de reden ook is, bij ons regel je binnen 24 uur een afspraak met een SNS Adviseur.

Lage hypotheekrente bij SNS

Betaal voor je SNS Hypotheek 1,75% als je je rente 10 jaar vastzet.

Naar alle hypotheekrentes bij SNS

Afspraak maken

Zit je met hypotheekvragen? Als het nodig is, heb je binnen 24 uur een afspraak met een SNS Adviseur. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Hypotheekadvies bij SNS

 

Een seintje als het beter kan

Bij ons krijg je een goede rente op het moment dat je voor een SNS Hypotheek kiest.  En met de SNS Hypotheek Looptijdservice die je standaard bij je SNS Hypotheek krijgt, blijven we ook na het afsluiten betrokken bij jou en je hypotheek.

  • We checken elk jaar op een paar punten of je rente omlaag kan. Als dat zo is, krijg je van ons een seintje.
  • We nodigen je eens in de 2 jaar uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over je situatie, wensen en je hypotheek.
  • Wil je weer verhuizen? Dan krijg je snel antwoord op je hypotheekvragen.

Meer over SNS Hypotheek Looptijdservice

Bereken je hypotheek in 7 stappen

Wil je voor je gesprek met een adviseur al een idee krijgen wat je kunt lenen? Bereken het zelf online. Het enige wat je hoeft te doen zijn je inkomen en financiële verplichtingen invullen. Heb je al een huis op het oog? Vul dan ook de gegevens in van je nieuwe huis en bekijk je mogelijkheden.

Bereken je maximale hypotheek

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Totale kredietbedrag € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,75%
JKP 2,20%
Kredietbedrag per maand € 714,49
Totale bedrag € 271.060,28
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Een SNS Adviseur helpt je graag.
Bereken je hypotheek

Bereken je hypotheek

Bereken in 7 stappen je maximale hypotheek.
Terug naar boven