Een huis met een hypotheek bij SNS

Op zoek naar een hypotheek? Bereken zelf hoeveel je kunt lenen. En als je eraan toe bent, staat een SNS Adviseur voor je klaar om je verder te helpen.

Bereken je maximale hypotheek

Vul je inkomen en financiële verplichtingen in en bekijk wat je maximaal kunt lenen. Of breid je berekening uit met de gegevens van het huis dat je wilt verkopen en/of kopen.

Berekenen

Een gesprek over je mogelijkheden

Wil je profiteren van onze lage rente? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur. Geen zorgen, je zit verder nergens aan vast. Ben je nog niet zover? Dan is ons stappenplan ‘hypotheek afsluiten’ iets voor jou!

Maak een afspraak

Bij ons valt er echt wat te kiezen

Altijd een scherpe hypotheekrente door meerdere aanbieders. Handig van zoveel keuze onder 1 dak, is dat je hypotheekrentes makkelijk kunt vergelijken. Onze adviseur helpt je graag met een advies op maat. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die past bij je persoonlijke situatie en wensen.

SNS Hypotheek Looptijdservice

Bij een SNS Hypotheek krijg je SNS Hypotheek Looptijdservice. Hiermee houden we contact van het begin tot het einde van je hypotheek. Want in die tijd kan er veel veranderen. Met de service kijken we samen of je hypotheek tussentijds beter kan.

Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Door de bijna 200 SNS Winkels in het land is er altijd wel een SNS Adviseur bij je in de buurt.

Afspraak maken

Afspraak maken

Ben je toe aan een gesprek over een hypotheek en jouw situatie?
Bij ons valt er wat te kiezen

Bij ons valt er wat te kiezen

Altijd een scherpe hypotheekrente door meerdere aanbieders.