Voorwaarden en andere informatie SNS Plus Betalen

In de voorwaarden van je betaalrekening SNS Plus Betalen lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.
Goed om te weten: deze betaalrekening kun je niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je deze rekening hebt.

Voorwaarden SNS Plus Betalen

In dit document lees je informatie over je betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat je niet rood mag staan als we dat niet hebben afgesproken, ook wel ‘ongeoorloofd rood staan'. Ook lees je wat je nodig hebt om je betaalrekening te gebruiken. Bijvoorbeeld de SNS Betaalpas en Mijn SNS. Verder lees je wat je moet doen om SNS Plus Betalen veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij SNS Plus Betalen hoort automatisch ook Mijn SNS. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig moet internetbankieren.

Reglement Privérekening

We hebben verschillende betaalrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze betaalrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het Reglement Privérekening. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een betaling is verwerkt. Of hoe je veilig met je betaalpas moet omgaan.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de Algemene Bankvoorwaarden. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarieven van SNS Plus Betalen

In de Tarievenwijzer Betalen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Informatie over de bescherming van het geld dat op je betaalrekening staat:

Contact met SNS

Contact met SNS

Heb je een vraag over de documenten op deze pagina?
Vergelijken - NBA - Icoon

Zet je rekening om naar SNS Betalen

Stap over naar de betaalrekening SNS Betalen en krijg rente over je geld tot € 5.000.