Voorwaarden en andere informatie SNS EU Betaalrekening

In de voorwaarden van je betaalrekening lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees alles daarom goed door.

Voorwaarden SNS EU Betaalrekening

In dit document lees je informatie over je betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat je niet rood mag staan. Ook lees je wat je nodig hebt om je betaalrekening te gebruiken. Bijvoorbeeld de SNS Betaalpas en Mijn SNS. Verder lees je wat je moet doen om SNS EU Betaalrekening veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij SNS EU Betaalrekening hoort automatisch ook Mijn SNS. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig moet internetbankieren.

Reglement Privérekening

We hebben verschillende betaalrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze betaalrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het Reglement Privérekening. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een betaling is verwerkt. Of hoe je veilig met je betaalpas moet omgaan.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de Algemene Bankvoorwaarden. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Features and use of SNS EU Betaalrekening

SNS is een Nederlandse bank. Alle teksten op onze website, maar ook in brieven, e-mails, voorwaarden en andere informatie over je rekening zijn in het Nederlands. Dus ook in Mijn SNS en de SNS Mobiel bankieren app. Daarom is dit document er in het Engels. Je leest daarin wat de belangrijkste kenmerken van de rekening zijn en hoe je 'm gebruikt. Het document vervangt niet de overeenkomst, de voorwaarden die gelden voor de SNS EU Betaalrekening en de andere informatie op deze pagina.

Tarieven van SNS EU Betaalrekening

In de Tarievenwijzer Betalen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.Informatie over de bescherming
van het geld dat op je betaalrekening staat:

Informatie over de kosten voor het gebruik van de belangrijkste diensten die aan je betaalrekening zijn gekoppeld:

Zoek een SNS Winkel bij jou in de buurt

Zoek een SNS Winkel bij jou in de buurt

Met bijna 200 SNS Winkels door heel Nederland is er altijd wel 1 in de buurt.
Terug naar boven