Mastercard Securecode

In Nederland beveiligen steeds meer webwinkels de creditcardbetalingen met de MasterCard Secure-Code. Dit is een zelf gekozen wachtwoord. Maak hem nu zelf aan.

  De informatie hieronder is alleen voor jou bedoeld als je een creditcard van Mastercard hebt. Onze nieuwe creditcard is van Visa en wordt uitgegeven door International Card Services (ICS). Check op hun website hoe je veilig kunt betalen met Verified by Visa:

  Naar ICS

  SecureCode aanmaken

  De MasterCard SecureCode maak je aan tijdens een online aankoop of via deze pagina van Mastercard: Mastercard SecureCode aanmaken

  Als je een Mastercard SecureCode aanmaakt, opent er een nieuw scherm dat er zo uit ziet.

  Extra veilig

  Je gebruikt de SecureCode als je met je SNS Creditcard iets koopt bij een webwinkel. Als je het creditcardnummer invoert, krijg je automatisch de vraag om je SecureCode. SNS en MasterCard controleren of je wachtwoord klopt. Vervolgens stuurt SNS een bevestiging naar de webwinkel als het wachtwoord juist is. Alleen dan gaat de betaling door.

  In Nederland heeft al 95% van de webwinkels creditcardbetalingen beveiligd met SecureCode. Je herkent de winkels aan het logo. Koop je iets bij een webwinkel die niet is aangesloten? Dan betaal je met je creditcard zonder je SecureCode in te vullen.

  Voordelen Mastercard SecureCode

  De SecureCode staat niet op de creditcard zelf. Het is een wachtwoord dat jij alleen kent. Als iemand je creditcard vindt, kan hij hem niet gebruiken bij webwinkels die aangesloten zijn bij SecureCode. De SecureCode is veilig en gemakkelijk.

  Vragen?

  Heb je vragen over SecureCode? Meer informatie vind je op de website van Mastercard SecureCode en in de voorwaarden van de MasterCard SecureCode.

  Heb je een vraag over je SNS Creditcard of wil je meer weten? Je vindt hier van alles over Betalen met een creditcard en de kosten van je creditcard .

  Betalen met de Mastercard

  Betalen met de Mastercard

  Zo betaal je met je creditcard in winkels, restaurants en op internet.
  Maak een Mastercard SecureCode aan

  Maak een Mastercard SecureCode aan

  Beveilig je creditcard extra goed met deze service van Mastercard en SNS.
  Terug naar boven