De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Let op! Geld lenen kost geld.

Alles over SNS Creditcard

Een creditcard, ofwel kredietkaart, is een pas waarmee je aankopen kunt doen die je achteraf betaalt. Creditcards worden wereldwijd geaccepteerd en zijn daarom heel handig op vakantie. Je betaalt met je pincode. Of je plaatst een handtekening op de bon. Uiteraard is betalen met een pincode veiliger, maar dat kan niet overal.
€ 15,75 per jaar

De SNS Creditcard (van Mastercard) kost € 15,75 per jaar. Je kunt een limiet aanvragen van maximaal € 5.000. Heb je een SNS Jongerenrekening of SNS Studentenrekening en ben je ouder dan 18 jaar? Dan kost een SNS Creditcard € 11,25. Het krediet dat je kan aanvragen voor deze rekeningen is maximaal € 800.

Meteen verzekerd

Je aankopen zijn verzekerd tot 180 dagen na de aankoopdatum, afhankelijk van het soort product, tot een maximum bedrag van € 2.000 per aankoop. Dat geldt ook voor aankopen via internet, en dat kan heel handig zijn. SNS Bank verzekert ook je creditcard gratis tegen verlies of diefstal. Deze dekking gaat in op het moment dat je bij SNS Bank meldt dat je pas kapot, kwijt of gestolen is. Je eigen risico is € 50.

Online betalen

Betalen met je SNS Creditcard op internet is net zo veilig en gemakkelijk als in de winkel. Je internetbetalingen worden, net als betalingen in ‘gewone' winkels, afgeschreven van je rekening en op je rekeningoverzicht vermeld. Nog veiliger online betalen? Dat doe je met een wachtwoord dat je zelf bedenkt: de MasterCard SecureCode.

Betalen en geld opnemen in binnen- en buitenland

Om in winkels te betalen met je creditcard zet je een handtekening op de bon, of je toetst je pincode in. Wist je dat je met je creditcard ook geld kunt pinnen bij veel geldautomaten? Hiervoor heb je wel je pincode nodig. Je kunt terecht bij alle geldautomaten met het Mastercard-logo. Een opname bij een geldautomaat kost € 4,50. Je kunt maximaal € 400 euro per dag opnemen, of de tegenwaarde in lokale valuta.

Wisselkoersinformatie

Ben je op zoek naar de wisselkoers als je met je creditcard betaalt in het buitenland?

  • Ga naar de website van Mastercard
  • Kies (onder aan de pagina) de valutadatum en selecteer Euro (bij ‘Base Currency’).

Let op: Houd er rekening mee dat de opgegeven koers door afrondingsverschillen kan afwijken van de uiteindelijke koers die je betaalt.

Altijd een overzicht van je betalingen

Je kunt je betalingen en je nog te besteden bedrag altijd in Mijn SNS of in de app (SNS Mobiel Bankieren) opzoeken. Houd er dan wel rekening mee dat het overzicht niet altijd de meest actuele situatie laat zien. Maandelijks ontvang je bovendien een schriftelijk overzicht thuis. Dat overzicht kun je ook altijd in Mijn SNS en in de app terugvinden.