SNS Compleet: De betaalrekening die met je meedenkt

SNS Compleet is de betaalrekening die met je meedenkt. Met bijvoorbeeld een aankoopverzekering en kosteloos 3 dagen rood staan per maand.

Nu openen voor jezelf

Wil je de betaalrekening met iemand delen?

Open dan een gezamenlijke rekening.

En/of-rekening openen

Voor je een rekening opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden

Betaalrekening die met je meedenkt

We hebben onze geldzaken over het algemeen goed voor elkaar, maar soms zit het gewoon even tegen. En is bijvoorbeeld je salaris al een paar dagen voor het einde van de maand op. Of valt je net gekochte telefoon in het water. Dan komt een betaalrekening die met je meedenkt goed van pas. Zo denkt SNS Compleet met je mee:

Veel aankopen 30 dagen verzekerd

Bij de betaalrekening SNS Compleet zit een aankoopverzekering: veel spullen die je koopt zijn daarmee 30 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Fijn gevoel, toch?! Veel plezier met je nieuwe aankopen! Wat er precies wel en niet verzekerd en is en tot welke bedragen lees je in de voorwaarden van SNS Compleet.

Rood staan zonder rente: 3 dagen per maand

We begrijpen dat de maand soms net te lang kan duren. Daarom hoef je bij ons 3 dagen per maand geen rente te betalen over het bedrag dat je tot € 2.500 rood staat. Na die 3 dagen betaal je wel rente over het bedrag dat je rood staat. Deze rente is variabel en kan dus veranderen. Of je rood mag staan, hangt af van onder andere je inkomen

Extra betaalpas zonder extra kosten

Heb je samen met iemand een betaalrekening? Bij je SNS Compleet krijg je een betaalpas voor iedereen met wie je de rekening deelt of die je machtigt op je rekening. Zonder extra kosten.

Rente over je saldo

We vinden het niet meer dan normaal dat je net als bij een spaarrekening óók rente krijgt over het geld op je betaalrekening. Bij SNS Compleet krijg je tot een saldo van € 5.000 0,01% rente. Dit is een variabele rente, dus de rente kan veranderen.

Goed om te weten: Heb je € 250.000 of meer op je rekening staan? Dan geldt vanaf 1 maart 2021 een variabele rente van -0,5%. Je betaalt deze rente over het saldo boven € 250.000.  De rente kan veranderen. Meer over rente en kosten vind je in de Tarievenwijzer Betalen.

Wat betaal je voor SNS Compleet?

Voor het aanhouden van de betaalrekening betaal je € 3,10 per maand. Voor dit vaste bedrag per maand krijg je een betaalpas en kun je internetbankieren op je pc, tablet en mobiel.  En krijg je al die extra’s zoals : 3 dagen rood staan per maand zonder dat je daarvoor rente betaalt, de aankoopverzekering, rente over je saldo en een extra betaalpas zonder extra kosten.

Goed om te weten: Er kunnen kosten bijkomen, bijvoorbeeld als je buiten de EU of in vreemde valuta geld opneemt of daar betaalt met je betaalpas.

Alle kosten voor SNS Compleet

SNS Compleet: betaalrekening met de beste voorwaarden

SNS Compleet is door Moneyview beoordeeld als de betaalrekening met de beste voorwaarden. MoneyView vergeleek 14 betaalrekeningen met elkaar. Positieve kenmerken zijn de aankoopverzekering, de creditrente en 3 dagen rood staan zonder kosten. Precies de extra’s die SNS Compleet onderscheidend maken ten opzichte van betaalrekeningen van andere banken. Met 5 sterren is SNS Compleet dus de meest aantrekkelijke betaalrekening van Nederland!

Wat je nog meer kunt met SNS Compleet

Meer voordelen van onze betaalrekeningen:

Bankieren op je tablet, mobiel of pc

Bij SNS Compleet regel je je geldzaken online. Jij bepaalt hoe: op je pc met Mijn SNS of op je mobiel of tablet met de SNS Mobiel Bankieren app. Snel je saldo checken en geld overboeken? Makkelijk gedaan in SNS Mobiel Bankieren met je mobiele pincode of vingerafdruk.

In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

Handig bij de betaalrekening:

  • Een seintje als je salaris binnenkomt op je betaalrekening.
  • Je inkomsten en uitgaven houd je in de gaten met je online huishoudboekje
  • Als jij dat wilt, vullen we je betaalrekening automatisch aan van je spaarrekening. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat je rood komt te staan.
  • Je kunt er ook voor kiezen om met het geld dat je over hebt op je betaalrekening automatisch te sparen. En zo een buffer op te bouwen.
  • Combineer je betaalrekening met bijvoorbeeld een verzekering of hypotheek en krijg SNS Combinatievoordeel.

Voor wie is SNS Compleet?

Ben je 18 jaar of ouder, heb je een Nederlands burgerservicenummer (BSN) en woon je in Nederland? Dan kun je SNS Compleet aanvragen.

Heb je geen Nederlands identiteitsbewijs? En woon je tijdelijk in Nederland, bijvoorbeeld voor je werk of studie? Dan kun je de rekening niet online openen. Bel 030 – 633 30 00 en maak een afspraak in een SNS Winkel voor het openen van je rekening. Heb je moeite met Nederlands? Neem dan iemand die de Nederlandse taal spreekt mee naar je afspraak.

Overstappen naar SNS?

Heb je een betaalrekening bij een andere bank, maar wil je overstappen naar SNS? Met de Overstapservice is het zo geregeld. Alles over de Overstapservice

Gezamenlijke rekening

Wil je je betaalrekening SNS Compleet samen met iemand gebruiken? Deel je betaalrekening eenvoudig met een mederekeninghouder.

En/of-rekening SNS Compleet openen

Zet je betaalrekening om

Heb je al een betaalrekening bij ons? In Mijn SNS kun je je betaalrekening zelf omzetten naar SNS Compleet.

Rekening omzetten

De voorwaarden van deze bankrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Compleet opent.

Goed om te weten: vanaf 1 februari 2021 gelden er nieuwe voorwaarden voor onze betaalrekeningen. Lees wat er precies verandert
Open SNS Compleet

Open SNS Compleet

Kies voor een betaalrekening met veel extra's.

Terug naar boven