Duurzaam Mixfonds Zeer Offensief

 1. Je gaat voor hoog rendement en begrijpt dat je hiervoor een hoog risico loopt
 2. Je belegt een heel groot deel in aandelen, en een veel kleiner deel in obligaties en microkredieten.
 3. De experts doen de rest.

Let op: met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

Waarom kiezen voor ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Offensief?

Je kiest voor ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Offensief als je goed gespreid wilt beleggen met hoog risico om je inleg kwijt te raken, en daarmee een hoog verwacht rendement. Je wilt vooral in aandelen beleggen en voor een heel klein deel in obligaties en microkredieten.

Je vindt het goed om fondskosten te betalen voor het gemak en de deskundigheid van een fondsbeheerder.

Je geld wordt duurzaam belegd, dus sowieso niet in bedrijven die actief zijn in wapens, kernenergie en fossiele brandstoffen. Nettorendement 3 jaar*: 6,69% Nettorendement 5 jaar*: 6,62%

Beleg nu Fondsdocumenten

Nettorendement 3 jaar*: 6,69%

Nettorendement 3 jaar*: 6,62%

Step 1

Rendementsontwikkeling (groei per €100)

Koersverloop

Bron: Infront Financial Technology

Rendement, risico en kosten

Je gaat voor een goed gespreid mixfonds met een hoog risico. Het mixfonds belegt voor jou vooral in aandelen, en een klein deel in obligaties en microkredieten.

Het mixfonds is steeds op zoek naar een goede verdeling tussen rendement en risico en zorgt voor een afgewogen spreiding.

De kosten van je belegging in het fonds bestaan uit de kosten van het fonds zelf en de servicekosten die je aan SNS Bank betaalt.

Bekijk alle kosten

Hoe is het fonds opgebouwd?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin gravida metus ex, placerat imperdiet neque viverra id. Vivamus in elit ornare, accumsan ex sit amet, ullamcorper turpis. Nunc vel ligula urna. Phasellus accumsan quam id neque dignissim sollicitudin. Donec auctor enim vel risus commodo tempor. Pellentesque justo lorem, sollicitudin ut odio eu, pretium mollis ex. Vestibulum ultrices libero magna, in ultrices magna placerat quis.

Overige informatie

 • Dit is het verwachte nettorendement in een gemiddeld, goed of slecht jaar na aftrek van fondskosten. Verwacht, omdat het werkelijke rendement anders kan zijn. Je kunt een rendement niet met zekerheid voorspellen. De ondergrens en bovengrens zijn dus ook niet gegarandeerd.

  De risico’s en rendementen van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen heeft ASN laten berekenen door Ortec Finance. Er is in een willekeurig jaar een grote kans (80%) dat het rendement uitkomt tussen de grenzen van een goed en een slecht jaar. Maar het kan ook dat het rendement lager is dan wat je bij het slechte jaar ziet (10% kans).

  Deze berekening is gemaakt met gegevens die kunnen veranderen. Beleg je over een langere periode, dan kun je er langer over doen om een slecht jaar te compenseren. Zo is de kans groter dat je dichter bij het verwachte rendement per jaar uitkomt.

 • Liever een ander fonds? Je kunt met de SNS Beleggingsrekening kiezen uit 11 fondsen. Je stelt zelf je combinatie van fondsen samen.

  Bekijk de andere beleggingsfondsen

  Zo zijn er bijvoorbeeld nog 5 andere mixfondsen, met andere risiconiveaus of spreiding, door ook in microkredieten te beleggen, naast obligaties en aandelen.

 • Dit fonds is een subfonds van ASN Beleggingsfondsen AIF N.V. Dit fonds wordt beheerd door ASN Beleggingsinstellingen Beheer B.V. (“ABB”). Lees ook de prospectus en bekijk de fondsinformatie op de website van ABB.

  Goed om te weten: De koers van het ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Offensief is afhankelijk van de waarde van de beleggingen binnen het fonds. Daardoor kan je belegging meer, maar ook minder waard worden.
 • Lees de belangrijke documenten voor je gaat beleggen. Als je de risico’s per fonds wilt vergelijken, lees dan in elk geval het Essentiële-informatiedocument van de fondsen die je overweegt te kopen.

Beleggen met weinig geld

Beleggen met weinig geld

Voor beleggen hoef je geen groot vermogen te hebben, als je het maar de tijd geeft om te groeien.
SNS Doelbeleggen openen

SNS Doelbeleggen openen

Ontdek hoe het is om zelf te beleggen. Open SNS Doelbeleggen en ga aan de slag.