Haal meer uit je geld bij SNS Beleg al met € 10

Vraag je je ook wel eens af of alleen sparen nog slim is nu de rente zo laag staat en je geld minder waard wordt door de inflatie? Maar heb je geen zin in te veel risico en gedoe? Dan is SNS Doelbeleggen misschien iets voor jou. 

Beleggen met gemak

Met de komst van eenvoudige producten als SNS Doelbeleggen wordt beleggen steeds populairder. Wil je het ook proberen? Open nu SNS Doelbeleggen.

Open SNS Doelbeleggen

Voor je SNS Doelbeleggen aanvraagt: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Hoeveel levert sparen én beleggen jou op?

Met de SNS Doelplanner bereken je snel:

  • hoeveel sparen en beleggen jou kan opleveren
  • welke inleg je nodig hebt om je doel te halen
  • wat de verwachte resultaten zijn in een goed, gemiddeld en slecht jaar.

Bereken ‘t nu

Zelf je risico bepalen

Je kiest 1 van de 5 duurzame ASN Mixfondsen met elk een eigen risico-opbrengst profiel. Meestal geldt daarbij: hoe hoger het risico, hoe hoger je mogelijke opbrengst. Als je gespreid belegt in een mixfonds is je risico beperkter. De verwachte opbrengst is niet gegarandeerd.

Al beleggen met € 10

Je kunt al beleggen vanaf € 10. Maandelijks of alleen op het moment dat het jou uitkomt. Als je het geld onverwacht toch nodig hebt, kun je het opnemen door een deel van je beleggingen te verkopen.

Experts houden het fonds voor je in gaten

Jij kiest een fonds met het risico en de verwachte opbrengst die bij je passen, en je bepaalt je inleg. De experts doen de rest. Zonder de hoge kosten van laten beleggen. Als je wilt kun je je resultaten volgen in de app. En krijg je een seintje als je bij moet sturen om je doel te halen.

Bij ons geen wachttijd

Wij gaan direct met je aanvraag aan de slag. Dus waar wacht je nog op? Stel het niet uit, maar laat je geld voor je werken. Zo regel je het niet alleen goed voor nu, maar ook voor straks.

Ik dacht dat beleggen niks voor mij was, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. De experts houden het fonds in de gaten, ik heb er weinig omkijken naar. Ik investeer nu elke maand € 50, zodat mijn dochter de opbrengst straks bijvoorbeeld kan gebruiken voor een studie of bij het kopen van haar eerste huis.
Saskia (38), SNS Klant, juni 2020
Sparen én beleggen

Sparen én beleggen

Wil je naast sparen eenvoudig en verantwoord beleggen in duurzame mixfondsen?
Kosten SNS Doelbeleggen

Kosten SNS Doelbeleggen

Voor SNS Doelbeleggen betaal je servicekosten en fondskosten. Alles over de kosten op een rij.

Terug naar boven