De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.


Zoek een winkel of geldautomaat

Zoek je een SNS Winkel of geldautomaat bij jou in de buurt? Of wil je de openingstijden van een SNS Winkel weten?


Bel ons particulier:

030 - 633 30 00


Bel ons zakelijk:

030 - 633 30 02


Durf te vragen

Durf te vragen

Fietsen verkopen in Tanzania. Een Nederlandse ondernemer ziet het helemaal zitten en verscheept een container met onderdelen naar het Afrikaanse land. Daar huurt hij een paar Tanzaniaanse werknemers in om de fietsen in elkaar te schroeven. Leuke gasten. Totdat ze na een week ineens niet meer komen opdagen. Cultuurverschilletje. Na uitbetaling van hun eerste salaris zien de jongens geen enkele reden meer om te verschijnen. Werken, dat doe je toch alleen als het geld op is? Volgende week dus weer misschien… Op z’n vroegst!

Of je nu een gat ziet in de Afrikaanse markt of in de Nederlandse, ondernemen gaat gepaard met onverwachte kuilen en hobbels. Steeds meer zelfstandigen en eigen bazen lopen hier tegenaan. Want crisis of geen crisis, het leger zzp’ers groeit hard. Zeg nu zelf: bent u of kent u niet iemand met een prima idee? Voor die ene app die nog niet bestaat? Een handige webwinkel? Of een klusbedrijf of adviesbureau? De meesten beginnen gewoon. Op zaterdagmiddag een bedrijfsnaam bedenken, op maandag naar de Kamer van Koophandel, op dinsdag een website lanceren. Voor je het weet, ben je aan het on-der-ne-men.

Of moeten we zeggen: im-pro-vi-se-ren? Want die briljante bedrijfsnaam blijkt al geclaimd. Het meest logische internetadres is al gereserveerd. Uitvogelen waar de Belastingdienst recht op heeft, is een studie op zich. De ideale locatie is er één waar klanten altijd (!) voor de deur kunnen parkeren. En bonnetjes in een schoenendoos gooien, blijkt iets heel anders dan een administratie bijhouden.

Zoek dingen uit. Durf te vragen. Misschien vindt een familielid of bekende het een uitdaging om orde in uw chaos te scheppen. Op speciale startersdagen kunt u advies krijgen en netwerken. En loop gewoon eens bij ons binnen, ook als u géén lening nodig heeft. Financieel adviseurs denken graag met u mee. Bijvoorbeeld over de vraag hoe u uw financiële handel en wandel goed kunt scheiden van uw privézaken. Kunt u zich bezighouden met ondernemen. En met de onverwachte kuilen en hobbels die ongetwijfeld op uw pad komen.