tekst browser
SNS Bank


Loop geen onnodig risico. De risicoscore is 4 - niet zo hoog. Lees de essentiële beleggersinformatie.

SNS Euro Mixfonds is een subfonds van SNS Beleggingsfondsen N.V. De beheerder van het fonds is ACTIAM N.V. ACTIAM en het fonds zijn geregistreerd bij de AFM. Voor dit subfonds is een prospectus en Essentiële Beleggersinformatie beschikbaar. De op deze webpagina getoonde informatie mag niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.


 
SNS Euro Mixfonds
25.93
-0,04
22-07-2014
down
ESG-indicator: 100%

SNS Euro Mixfonds

  • Gespreid beleggen in Europese aandelen en Europese obligaties
  • In goede handen bij gespecialiseerde fondsmanagers
  • Stabiel rendement
Fonds informatie
Koers
Koersdatum

Morningstar rating
31-05-2014

Morningstar rating - 5 out of 5 sterren

Logo Bronze rating

Koersgrafieken

Untitled Page
Logo European Transparancy Guidelines. klik voor meer informatie over het Transparancy logo.

Voor wie is dit fonds?

SNS Euro Mixfonds past goed bij de belegger die in één keer wil beschikken over een goed gespreide belegging in Europese aandelen en obligaties. En die daarnaast maatschappelijk bewust wil beleggen. Het fonds is, net als de andere SNS Beleggingsfondsen, één van de goedkoopste in zijn categorie.

Waarin belegt dit fonds?

SNS Euro Mixfonds belegt voor ongeveer de helft van de portefeuille in Europese aandelen en voor de andere helft in Europese staats- en bedrijfsobligaties. De standaardverdeling is 50/50. Wanneer de fondsmanagers goede verwachtingen hebben voor aandelen, kunnen ze de weging aanpassen naar maximaal 55%. Ditzelfde geldt voor obligaties. De koersen van aandelen en obligaties bewegen vaak tegengesteld waardoor de belegger profiteert van een stabieler rendement. De fondsmanagers selecteren alleen aandelen en obligaties waarin vanuit ons ESG-beleid mogen beleggen.
Overzicht fonds en fondsstrategie

Wie beleggen voor je?

Sinds 2005 zijn twee teams van ervaren fondsmanagers verantwoordelijk voor het SNS Euro Mixfonds.
Overzicht fondsmanagers

Goed om te lezen

In de Essentiële Beleggersinformatie lees je meer over het fonds, de risico’s en de kosten. Lees de Essentiële Beleggersinformatie voordat je beslist om in het fonds te gaan beleggen. In de Factsheet vind je actuele informatie over rendementen en de samenstelling van het fonds. We actualiseren de Factsheet maandelijks. In het Prospectus vind je onder meer informatie over de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid en beleggingstechnieken van de beleggingsfondsen.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.