De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

 

Sparen voor je kind of je kleinkind

Een financieel steuntje in de rug voor je kind of kleinkind? SNS Bank heeft verschillende rekeningen om geld te sparen voor kinderen. Bijvoorbeeld voor de studie. Of om je kind of kleinkind af en toe een bedrag cadeau te doen. Voor kinderen tot 18 jaar is er zelfs een spaarrekening die ze zelf mogen beheren.Welke spaarrekening voor je kind?

SNS Jeugd Sparen SNS Maxisparen Zilvervloot Sparen
Rente 1,2%* 1,2%* 1,2%*
Vrij opnemen ja ja ja
Vrij storten ja Automatisch sparen ja
Minimuminleg Geen € 50 per maand Geen
Maximuminleg Geen € 500 per maand € 600 per jaar
Ideaal als je helemaal zelf wilt bepalen hoe je voor je (klein)kind spaart iedere maand een vast bedrag voor je (klein)kind wilt sparen je (klein)kind een bonus wil geven op zijn/haar 18e.
Meer info Meer info Meer info

Terug van weggeweest: Zilvervloot Sparen

Met Zilvervloot Sparen is het sparen van vroeger weer terug. Je legt elk jaar een bedrag opzij voor je kind of kleinkind. En op de 18e verjaardag komt er tot 10% premie bovenop. Regel het vandaag nog en geef je (klein)kind de wind in de zeilen!

De kinderspaarrekening voor kinderen die zélf sparen

SNS Jeugd Sparen is de jeugdspaarrekening voor iedereen tot 18 jaar. Kinderen mogen deze spaarrekening volledig zelf beheren, mits een ouder of voogd daarvoor toestemming heeft gegeven. Geld storten en opnemen? Het kan onbeperkt. En het kind beheert de rekening zelf via internet. Makkelijk!

Automatisch sparen voor je kind

Met SNS Maxisparen spaar je automatisch iedere maand een vast bedrag. Je hoeft dus niet zelf geld te storten, maar laat SNS Bank het spaarbedrag automatisch afschrijven van je betaalrekening. Handig! Bovendien ontvang je een aantrekkelijke rente van 1,2%* op je spaargeld. En je mag altijd geld opnemen van je spaarrekening. Zonder kosten of boeterente.

Zelf bepalen hoe je spaart

Wie kinderen heeft, houdt niet altijd geld over. Dan is het wel zo makkelijk als je helemaal vrij bent om te bepalen hoeveel en wanneer je spaart. Met SNS Internet Sparen kan dat. Je kunt op elk moment geld storten voor je kind. En als het eens tegenzit, spaar je een tijdje niet. Of neem je een deel van het geld zelfs weer op. Dat mag altijd en kost niets extra. Je krijgt hoe dan ook een prima rente van 1,05%*.

Belastingvrij schenken aan je kind

Als je een spaarrekening opent voor een kind, heeft dat zelfs fiscale voordelen. Je mag namelijk je kleinkind of kind elk jaar belastingvrij een bedrag schenken. Of één keer een groot bedrag. De Belastingdienst geeft duidelijke informatie over alles wat bij schenken komt kijken.


* Variabele rente op jaarbasis per 11-11-2015. Rentewijzigingen voorbehouden.