De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je meningWaar staan we voor?

We richten ons op jouw dagelijkse, gewone geldzaken: betalen, sparen, verzekeren en hypotheken. En als het nodig is, veranderen we onzinnige bankregels en onredelijke gewoontes. Voor jouWe laten zien dat er wat te kiezen valt

Bij ons krijgen klanten producten en diensten die meteen voordeel opleveren. Zoals een betaalrekening met rente en een goede spaarrente vanaf de eerste euro. Dat is allemaal niet vanzelfsprekend in de bankenwereld. Maar voor ons heel normaal. SNS maakt werk van normaal bankieren. Hoe meer banken ons volgen, hoe beter.

Een persoonlijke bankomgeving

We vinden dat onze klanten altijd en overal hun geldzaken moeten kunnen regelen. Daarom kunnen zij 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht in Mijn SNS, hun persoonlijke bankomgeving. Dat kan op de computer, tablet of mobiel.

Winkels en adviseurs

Er zijn bijna 200 SNS Winkels in Nederland. Zo is er altijd wel een winkel in de buurt. En we openen nog steeds nieuwe winkels. In onze winkels kun je je oriënteren op onze financiële producten. Heb je advies nodig over je pensioen of hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel. Afspreken kan ook thuis. Overdag, ‘s avonds of op zaterdag.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is belangrijk voor SNS. We geven om onze klanten en helpen ze zelfstandig hun financiële zaken te regelen. We maken onze producten transparant en eenvoudig. Maar duurzaamheid is meer. We zijn ook kritisch op onze investeringen en ons inkoopbeleid. En we zijn ons bewust van ons eigen verbruik.

Veiligheid voorop

Bij ons staat veiligheid voorop. Zo pin je het liefst op een veilige plek. Daarom vind je een SNS Geldautomaat in bijna alle HEMA-filialen. En doen we er alles aan om online bankieren veilig te houden. Lees hoe we dat doen en wat je er zelf aan kunt doen.

Vragen? We beantwoorden ze graag

Heb je een vraag over een van onze diensten? We helpen je graag verder. Je bent altijd welkom in onze winkels. Of neem contact op met onze telefonische helpdesk: 030 - 633 30 00.