tekst browser
SNS Bank

Geef je meningOnze missie en visie in praktijk

Onze missie is Eenvoud in geldzaken. Wat merk je daarvan als klant?Eenvoudige producten

Wat betekent streven naar eenvoud als er 50 verschillende spaarproducten in het
assortiment zitten? SNS Bank heeft daarom nu 6 spaarproducten met heldere voorwaarden.

Altijd voor iedereen toegankelijk

We breiden de dienstverlening van SNS Bank op internet steeds verder uit. We vinden het daarom belangrijk dat onze website voor iedereen toegankelijk is. Dus ook voor mensen met een visuele of motorische beperking.

Bankieren met je mobiel

Onze bankkantoren worden moderne SNS Winkels. Er komen bovendien 150 nieuwe vestigingen bij. In de SNS Winkel kun je je oriënteren op al onze financiële producten. Onze medewerkers adviseren je daarbij graag. In de winkels kun je ook internetbankieren. Handig als je even geen computer hebt of als je hulp nodig hebt. De SNS Winkels zijn ook op koopavond en op zaterdag geopend.

SNS Bezorgservice

Kun je zelf niet pinnen? We zorgen dat je toch contant geld in huis kunt halen. Met de SNS Bezorgservice krijg je maandelijks een geldbedrag thuisbezorgd.

Voor iedereen bereikbaar

Bereik ons op jouw manier. Regel bijvoorbeeld snel en makkelijk je geldzaken online. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dat kan via Mijn SNS of via onze online klantenservice. Liever bellen? Bel met onze klantenservice op 030 - 633 30 00. Geopend op werkdagen van 8 tot 21 uur. Zaterdag van 9 tot 17 uur. Zondag zijn we gesloten.

SNS Winkel en SNS Adviseur

Bijna 200 SNS Winkels zijn er al te vinden in Nederland. Zo is er altijd wel een SNS Winkel bij jou in de buurt. Bij de SNS Winkel kun je je oriënteren op onze financiële producten. Je kunt er ook internetbankieren. Handig als je geen computer hebt of als je hulp nodig hebt.

Advies nodig over pensioen of hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze SNS Adviseurs. Afspreken kan bij je thuis of in de SNS Winkel. Overdag, ‘s avonds of op zaterdag.

SNS Bank en Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is belangrijk voor SNS Bank. We geven om onze klanten en helpen ze zelfstandig hun financiële zaken te regelen. We maken onze producten transparant en eenvoudig. Maar duurzaamheid is meer. We zijn ook kritisch op onze investeringen en ons inkoopbeleid. En we zijn ons bewust van ons eigen verbruik.

SNS Bank en veiligheid

Bij SNS Bank staat niet alleen eenvoud, maar ook veiligheid voorop. Zo pin je het liefst op een veilige plek. Daarom vind je een SNS Geldautomaat in bijna alle HEMA- filialen. En SNS Bank doet er alles aan om online bankieren veilig te houden. Lees hoe wij dat doen en wat je er zelf aan kunt doen.