De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Leer de app kennen
Ontdek het gemak van je bank op zak. Download het online boekje met handige tips.

 

SNS Mobiel Bankieren app

Met de SNS Mobiel Bankieren app zie je overal het saldo op je rekeningen en boek je veilig en snel geld over met je pincode.

Overal en altijd je bankzaken regelen

In de SNS Mobiel Bankieren app staan al je SNS Rekeningen waarmee je betaalt, spaart of belegt. Je ziet je actuele saldo, de transacties van de afgelopen 24 maanden en details van je rekeningen.

Open je rekening in de app

Heb je nog geen rekening bij SNS? Dan kun je een nieuwe rekening direct in deze app openen. Snel en makkelijk! Want met de camera van je toestel kun je je identiteitsbewijs scannen en je persoonsgegevens automatisch laten inlezen. Hoef je het zelf niet meer in te vullen. Je kunt hier ook je betaalpas met eigen foto ontwerpen. Na het openen van je rekening gebruik je de app om mobiel te bankieren.

Veilig bankieren

Mobiel bankieren met de app is net zo veilig als internetbankieren. De app slaat geen financiële gegevens op in je telefoon.

Download de SNS Mobiel Bankieren app

Surf op je mobiel naar m.snsbank.nl en download de gratis versie van de SNS Mobiel Bankieren app voor:

   Apple
   Android
   Windows Phone 8.1

Wat is nieuw in de app?

Reken nu makkelijk en snel je online bestelling af met iDEAL in app. Kies voor ‘Betalen met de bankieren app’ en log in met je pincode. De betaling staat meteen voor je klaar en kun je afronden in de app. Koop je iets online op je PC of laptop? Dan kun je toch betalen in de app. Scan met je smartphone of tablet de iDEAL QR-code met de scanner in de mobiel bankieren app. De betaling wordt meteen klaargezet in de app en kan met een druk op de knop verzonden worden. Betalen met iDEAL is beschikbaar voor Apple en Android.

Klanttevredenheid: 8,4

Op dit moment waarderen de gebruikers de SNS Mobiel Bankieren app met een 8,4. Met de nieuwe verbeteringen hopen we de klanttevredenheid verder te verhogen.


 

Open je rekening in de app


Heb je nog geen rekening bij SNS? Dan kun je nu je rekening makkelijk en snel in de SNS Mobiel Bankieren app openen. Scan met je toestel je ID-bewijs en laat automatisch je persoonsgegevens inlezen.
Download de app in jouw store: