tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

snsbank logo

Mijn SNS

  • Je persoonlijke bankomgeving online
  • Makkelijk, overzichtelijk en veilig bankieren
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week

Meer inzicht in je inkomsten en uitgaven? Open een SNS betaal- of spaarrekening en gebruik het online huishoudboekje in Mijn SNS.
Zo werkt het huishoudboekje

SNS Automatisch sparen

Wil je zelf instellen hoe vaak en hoeveel je automatisch spaart? Vraag Mijn SNS aan en stel SNS Automatisch sparen in.

Zo werkt SNS Automatisch sparen


Zo werkt mijn SNS

Met Mijn SNS kun je internetbankieren, maar ook steeds meer zaken online regelen. Mijn SNS is gratis voor alle klanten van SNS Bank.

Veilig internetbankieren

Mijn SNS is een veilige persoonlijke bankomgeving. Met de digipas en digicode kun je veilig betalingen en overboekingen doen. Toch zijn er risico’s verbonden aan geldtransacties op internet. Weet welke gevaren er zijn en wat je er tegen kunt doen. Lees meer over:

Bankieren met je mobiel

Overal snel je saldo checken en geld overmaken op je mobiele telefoon of tablet. Dat kan met SNS Mobiel Bankieren. Mobiel Bankieren is gratis en werkt op iedere telefoon of tablet met internet.

Voor blinden en slechtzienden

SNS Bank voldoet als eerste bank in Nederland aan de richtlijnen van de Stichting Waarmerk Drempelvrij.nl voor internetbankieren. Mijn SNS is goed toegankelijk voor mensen met een visuele of motorische beperking.

Voorwaarden

Om volledig inzicht in Mijn SNS te krijgen, is het belangrijk dat je de voorwaarden goed leest plus andere informatie, zoals de Dienstenwijzer.