De browser die u gebruikt wordt niet meer actief ondersteund. Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

 

Je persoonlijke gegevens wijzigen

Ben je verhuisd? Heb je een nieuw e-mailadres of telefoonnummer? Of is bijvoorbeeld je achternaam gewijzigd omdat je getrouwd bent? Lees hier hoe je dit soort gegevens kunt wijzigen.Adres

Adres wijzigen

Je kunt je adres of telefoonnummer op verschillende manieren wijzigen.

Online met je digipas of digicode

Heb je een digipas? Dan kun je het formulier met je digipas ondertekenen en online versturen. Heb je een digicode? Print en onderteken het formulier en stuur het per post op naar SNS Bank. Vergeet hierbij niet een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen.

Verhuizen er meerderjarige klanten van SNS Bank met je mee?

Als zij ook een eigen digipas hebben, kunnen ze hun adreswijziging het beste zelf doorgeven met het online formulier. Heb je een digicode? Dan kun je in hetzelfde formulier ook de wijziging voor de meeverhuizers doorgeven. Laat degene die meeverhuist, ook het formulier ondertekenen en een kopie identiteitsbewijs meesturen.

Verhuizen er minderjarige klanten van SNS Bank mee?

Je kunt in hetzelfde formulier ook de wijziging voor de minderjarige meeverhuizers doorgeven. Je verstuurt het formulier per post. Naast je eigen identiteitsbewijs, stuur je ook een handtekening en kopie van het identiteitsbewijs van de wettelijk vertegenwoordiger mee.

Geen digipas of digicode?

Als je niet kunt inloggen, vul dan het formulier in, print het en stuur het op met een kopie van je identiteitsbewijs. Ook op deze manier kun je meeverhuizers die ook klant van SNS Bank zijn doorgeven.

Wijzigen in een SNS Winkel

Je kunt ook naar de SNS Winkel bij jou in de buurt gaan om je adres of telefoonnummer te laten wijzigen. Ga naar een SNS Winkel als:

 • je hulp nodig hebt bij het invullen van het formulier.
 • je geen printer hebt.
 • je ook meteen een product wilt aanvragen.

Telefoon

Telefoonnummer wijzigen

Je wijzigt je telefoonnummer met het formulier Adres wijzigen. Je kunt dit formulier online invullen, printen en opsturen. Of, handiger: log in met je digipas en wijzig je gegevens online.

E-mailadres

E-mailadres wijzigen

Een overzicht van je e-mailadressen vind je in Mijn SNS. Je kunt daar ook een e-mailadres toevoegen, verwijderen of wijzigen. Ga hiervoor naar ‘Instellingen’ en dan naar ’Persoonlijke gegevens’. Na je wijziging ontvang je direct een bevestigingsmail met een activeringslink. Klik binnen 7 dagen op de activeringslink om je e-mailadres te bevestigen.

Bevestigingsmail kwijt?

Ben je de bevestigingsmail kwijt? Ga dan in Mijn SNS opnieuw naar Persoonlijke gegevens. Klik achter het betreffende e-mailadres op de link ‘Onbevestigd’. Je ontvangt dan op dat adres een nieuwe bevestigingsmail. Staat het e-mailadres er niet meer bij? Voeg het dan opnieuw toe.

E-mailadres verwijderen

Wil je een e-mailadres verwijderen? Dat kan alleen als je meerdere e-mailadressen in het overzicht hebt staan:

 • Heb je maar 1 e-mailadres aan ons opgegeven? Dan kun je dit adres wel wijzigen, maar niet verwijderen.
 • Gebruik je het e-mailadres voor het beheren van je digicode? Koppel het beheren van je digicode dan eerst aan een ander e-mailadres. Daarna kun je het eerste e-mailadres verwijderen. Zo hebben we altijd een e-mailadres waar we je digicode of gebruikersnaam naartoe kunnen sturen.
 • Is het e-mailadres dat je wilt verwijderen ingesteld als ‘Voorkeursadres’? Maak dan eerst een ander (bevestigd) e-mailadres tot het ‘Voorkeursadres’. Daarna kun je het eerste e-mailadres verwijderen. Er moet namelijk altijd een e-mailadres ingesteld zijn als ‘Voorkeursadres’.

Wat zijn ‘Aanbiedingen’?

Wil je graag op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen? Zet dan een vinkje bij ‘Aanbiedingen’ in Mijn SNS bij je e-mailadres. Je ontvangt dan regelmatig berichten van ons. Bijvoorbeeld over nieuwe spaarrekeningen, verzekeringen of andere interessante aanbiedingen.

Andere gegevens

Andere gegevens wijzigen

Wil je andere persoonlijke gegevens wijzigen? Bijvoorbeeld je achternaam omdat je getrouwd bent? Vul dan het formulier Persoonlijke gegevens wijzigen in. Je hoeft alleen de gegevens in te vullen die wijzigen.

Wanneer gebruik je dit formulier?

Je kunt dit formulier invullen als je de volgende persoonlijke gegevens wilt wijzigen:

 • naam
 • naam samen met adres en telefoonnummer
 • geslacht
 • geboortedatum
 • geboorteplaats
 • geboorteland
 • burgerservicenummer

Opsturen met kopie van je identiteitsbewijs

Vul het formulier in, print en onderteken het en stuur het op met een kopie van je identiteitsbewijs of uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Een naamswijziging kunnen we alleen verwerken als je nieuwe naam ook op dat document staat.

Wil je je naam wijzigen omdat je getrouwd bent, maar heb je geen identiteitsbewijs of uittreksel met je nieuwe naam? Ga dan naar een SNS Winkel en neem je trouwboekje en identiteitsbewijs mee. 

Iemand overleden?

Neem dan contact op met de nabestaandedesk.

Ben je curator of bewindvoerder?

Kijk dan bij: