De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

SecureCode

Met de MasterCard SecureCode betaal je nog veiliger op internet. Je beveiligt je SNS Creditcard met een extra wachtwoord, dat je zelf aanmaakt. SecureCode is een gratis service van MasterCard en SNS Bank.SecureCode aanvragen

Heb je een SNS Creditcard en wil je hiermee op internet nóg veiliger betalen? Vraag dan de SecureCode aan.

Let op: Er wordt een nieuw venster geopend dat er zo uitziet:

Aanvragen SecureCode

Betalen met de SecureCode

Je gebruikt de SecureCode als je met je SNS Creditcard iets koopt bij een webwinkel. In Nederland heeft al 95% van de webwinkels creditcardbetalingen beveiligd met SecureCode. Koop je iets bij een webwinkel die niet is aangesloten? Dan betaal je met je creditcard zoals je dat gewend bent.

Extra veilig

De betaling met SecureCode gaat direct via SNS Bank. Als je het creditcardnummer invoert, wordt automatisch om je SecureCode gevraagd. SNS Bank en MasterCard controleren of je wachtwoord klopt. Vervolgens stuurt SNS Bank een bevestiging naar de webwinkel als het wachtwoord juist is. Alleen dan gaat de betaling door.

Voordelen SecureCode

De SecureCode staat niet op de creditcard zelf. Het is een wachtwoord dat jij alleen kent. Als iemand je creditcard vindt, kan hij hem niet gebruiken bij webwinkels die aangesloten zijn bij SecureCode. De SecureCode is gratis, veilig en gemakkelijk.

Problemen met SecureCode?

Problemen met je SecureCode? Bekijk de veelgestelde vragen over SecureCode. Misschien vind je daar het antwoord. Of neem contact op met onze creditcard meldcentrale via
030 - 633 30 51 (24/7). Daar lossen we je probleem graag op.